• Info


 • Partneri

 • Iznajmljivači

 • Usluge

 • Turistički vodiči

 • Turističke zajednice

 • Pomoć

 

Uvjeti korištenja

PRIHVAĆANJE UVJETA KORIŠTENJA

Korištenjem bilo koje usluge ili informacije sa ovih web stranica, prihvaćate u potpunosti navedena pravila i uvjete korištenja. Ako niste suglasni s našim pravilima i uvjetima korištenja, nemojte koristiti ove stranice!

 
SADRŽAJ WEB STRANCIMA I AUTORSKA PRAVA
 
Sadržaji i formati na ovim web stranicama, osim dijela tekstova i fotografija koji nisu komercijalnog karaktera te su isključivo namijenjeni informiranju gosta i promicanju hrvatske turističke ponude, vlasništvo su tvrtke Bitna prednost d.o.o. osim ako nije navedeno drugačije uz navod izvora materijala. Sadržaj se smije kopirati samo u nekomercijalne svrhe i samo za individualnu upotrebu te uz poštivanje svih autorskih i drugih vlasničkih prava.
Ukoliko primijetite bilo kakvu povredu autorskih prava sa naše strane, molimo Vas da nas kontaktirate.
 
OGLASITI SE MOGU: 
 1. Sve pravne i fizičke osobe koje nude turistički proizvod ili uslugu u Republici Hrvatskoj. 
 2. Sve pravne i fizičke osobe koje nude proizvod ili uslugu za koju postoji pripadajuća kategorija. 
 
OBJAVA I SADRŽAJ OGLASA:
 1. Odobrenje i objava oglasa biti će omogućena samo ako je oglas turističkog sadržaja i nudi turističku uslugu ili proizvod u Republici Hrvatskoj. 
 2. Oglasi koji nisu upisani u pripadajuću kategoriju biti će premješteni u adekvatnu kategoriju ako je to moguće, ukoliko to nije biti će trajno izbrisani bez mogućnosti povrata uplaćenih sredstava. 
 3. Oglasi koji su neprimjernog sadržaja u odnosu na tematiku biti će trajno izbrisani bez mogućnosti povrata uplaćenih sredstava.
 4. Odobrenje i objava oglasa biti će omogućena samo ako je za proizvod ili uslugu za koju postoji pripadajuća kategorija. 
 
TOČNOST I ISTINITOST INFORMACIJA
 
Bitna prednost d.o.o. se obvezuje poduzeti sve mjere s ciljem točnog i kvalitetnog informiranja svojih korisnika. Iako se sve informacije provjeravaju od strane djelatnika Bitna prednost d.o.o. ili prodajnih predstavnika, Bitna prednost d.o.o. ne preuzima odgovornost za pogreške, propuste i kašnjenja u ažuriranju bilo kojeg djela web odredišta.
 
LINKOVI NA DRUGE WEB STRANICE
 
Ove web stranice mogu sadržavati linkove na web stranice drugih fizičkih ili pravnih osoba koje nisu pod kontrolom tvrtke Bitna prednost d.o.o. i prodajnih predstavnika Bitne prednosti d.o.o. Bitna prednost d.o.o. nije odgovorna za sadržaj tih stranica niti za linkove na tim stranicama.
 
PROMJENE UVJETA KORIŠTENJA I SADRŽAJA PORTALA
 
Bitna prednost d.o.o zadržava pravo promjene uvjeta korištenja ili izmjene, ukidanja ( privremenog i trajnog ) bilo kojeg sadržaja ili usluge na našim stranicama bez obaveze prethodne najave. Bitna prednost d.o.o nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim putem.
 
REKLAMACIJE I PRIGOVORI
 
U slučaju eventualnih reklamacija ili prigovora molimo kontaktirajte naše prodajne predstavnike.